Binnenkort 9 nieuwe ruime rijwoningen beschikbaar!

3 sep 2019
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Na de start verkoop van Bergh&Boszicht fase 2 waren de gezinswoningen langs de Minckelersstraat snel verkocht en van de twee-onder-één-kapwoningen aan de oostzijde is er nog maar één beschikbaar. Voor de zes twee-onder-één-kapwoningen aan de westzijde was echter minder belangstelling. We hebben dan ook, om snel met de bouw te kunnen starten, besloten om deze zes woningen te herontwikkelen naar negen fraaie gezinswoningen, met dezelfde uitstraling als de eerder succesvol verkochte gezinswoningen.

Deze ruime eengezinswoning (type C) heeft bruto een breedte van 5,40 meter en een lengte van 10,02 meter. Hierdoor beschikt de woning over een woonoppervlakte van circa 126 vierkante meter. De eerste verdieping van de woning herbergt drie ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder van 30 vierkante meter die met de optie dakkapel nog tot extra leefruimte kan worden uitgebreid. De 9 additionele bouwnummers zullen worden gebouwd op kavels van circa 138 tot 200 vierkante meter. Net als de overige woningen van Bergh & Boszicht fase 2 worden de woningen gasloos en energiezuinig.

Zeer binnenkort in verkoop

In verband met de naderende prognose voor de start van de bouw in februari 2020, brengen we de 9 type C eengezinswoningen naar verwachting eind deze week nog in verkoop. Via de projectsite www.bergh-boszicht.nl kun je dan inschrijven voor één van de beschikbare bouwnummers. Houd deze projectsite (en je mailbox) in de gaten; wanneer de verkoop van start gaat, brengen we je vanzelfsprekend op de hoogte!