Welkom in Bergh & Boszicht!

Net als de eerste fase van dit project in de groeiende wijk Anna’s Hoeve is de tweede fase van Bergh & Boszicht gericht op ruimte voor het hele gezin. Ideaal gelegen met enerzijds de aangrenzende natuur en anderzijds de stad.

Bergh & Boszicht ligt heerlijk rustig in de nieuwe wijk Anna's Hoeve aan de groene rand van Hilversum. Vanaf hier zit je binnen tien minuten in het gezellige centrum, maar ook wandel of fiets je zo de mooie omringende natuurgebieden in. Op tien minuten fietsen ligt het Centraal Station van Hilversum. Vanaf dit station is er een perfecte treinverbinding naar Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. Of rijd met de auto de wijk uit en voor je het weet, zit je op de A27 richting Utrecht of de A1 richting Amsterdam.


Compleet woongenot
Fase 2 van Bergh&Boszicht bestaat uit 24 woningen, verdeeld over twee woningtypes, gerealiseerd in stijlvolle ‘Jaren 30 architectuur. De woningen van Bergh & Boszicht fase 2 variëren in woonoppervlakte tussen 126 m² voor de rijwoningen en 160 m² voor de twee-onder-een-kapwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen grond.
Bekijk alle kenmerken van de diverse woningen op de pagina Woningen.


Stijlvolle Jaren ’30 architectuur
Benedict Kraus, architect van de woningen van Bergh&Boszicht fase 2: “De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de Jaren ’30 architectuurstijl; sfeervol en met veel karakteristieke elementen. De woningen worden daarnaast uiteraard gebouwd volgens de modernste inzichten.
De stijlvolle uitstraling van de tweede fase van Bergh&Boszicht wordt mede gevormd door de aandacht voor de zo kenmerkende details van de Jaren ’30 architectuur, zoals de horizontale belijning, traditionele dakgoten en de grote dakoverstekken. Deze in het oog springende daken geven de het project als geheel een gezellig en stijlvol karakter.”