De omgeving van Bergh & Boszicht

Stel je eens voor... na het ontbijt even met de kinderen naar de speeltuin of genieten van een cappuccino in je eigen tuin. En ’s avonds nog even de gedachten laten gaan tijdens een wandeling of een ontspannen hardlooprondje door de natuur.

De wijk Anna’s Hoeve, waar Bergh & Boszicht onderdeel van uitmaakt, ligt aan de oostkant van de stad en is nog volop in ontwikkeling. De wijk krijgt een parkachtige uitstraling, omsloten door een prachtig ingerichte groenstrook met veel speel- en sportmogelijkheden en de natuurgebieden Anna’s Hoeve en het Laarder Wasmeer.
In Bergh & Boszicht ervaar je niet alleen ruimte doordat bij de ontwikkeling van de wijk Anna's Hoeve veel aandacht is besteed aan groen, maar ook doordat je hier heerlijk kunt genieten van je tuin, een ruime woning en je zo letterlijk kunt onthaasten. Ervaar rust, ruimte en natuur om je heen, maar toch ook de gezelligheid en alle gemakken van Hilversum binnen handbereik.


Wat heeft Hilversum jou te bieden?
Denk je aan Hilversum, dan denk je waarschijnlijk aan het Mediapark, museum Beeld en Geluid en nog meer tv. Hilversum is niet voor niets de Mediastad van Nederland. Maar de Gooise 'hoofdstad' heeft veel meer te bieden dan dat. Zeker als bewoner zal je de plaats vooral (leren) kennen als een gezellige stad met een ruim aanbod aan winkels, restaurants, bars en fijne terrassen. Voor cultureel plezier biedt Hilversum meerdere musea, twee bioscopen, een poppodium en theater Gooiland. En dat allemaal te midden van prachtige natuurgebieden met bos, heide en wateren. Genoeg te doen dus!

 

Met de trein of auto eropuit
Op zoek naar nog meer vertier? Op tien minuten fietsen vanaf je huis in Bergh & Boszicht ligt het Centraal Station van Hilversum. Vanaf dit station is er een perfecte treinverbinding naar Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. Of rijd met de auto de wijk uit en voor je het weet, zit je op de A27 richting Utrecht of de A1 richting Amsterdam.