Twee-onder-een-kapwoning - Dk, Dks

  • 6 woningen
  • Woonoppervlak: 160
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: A
  • Prijs: Verkocht

Royale twee-onder-een-kapwoning met diepe achtertuin

Download icoonDownload de plattegronden in PDF
Loop via de ruime entreehal de woonkamer in en ontdek dat dit royale herenhuis van bijna zes meter breed écht groot is. De standaard lengte van de woning bedraagt maar liefst 11,2 meter waardoor de woning in de basis beschikt over een woonoppervlakte van circa 163 vierkante meter.

Vanuit de hal aan de voorzijde van de woning bereik je de royale woonruimte op de begane grond. De tuingerichte woonkamer aan de achterzijde van de woning staat via een schuifpui in verbinding met de achtertuin. De aansluitingen en installaties voor de keuken bevinden zich aan de voorzijde van de woning.
Het toilet op de begane grond is voorzien van een vrij hangend wandcloset en een bijpassende handenwasbak.

De eerste verdieping beschikt over vier grote slaapkamers, een luxe separaat toilet en een royale badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche met thermostatische mengkraan en een wastafelcombinatie.

De zolder beschikt over een zee aan ruimte en is standaard uitgerust met een dakkapel aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde.

Buitenruimte

In en rondom de tweede fase van Bergh&Boszicht is er voldoende parkeergelegenheid om de auto dicht bij huis te parkeren. Bovendien beschikken de bouwnummers 16 tot en met 21 standaard over een bestrate parkeerplaats op eigen erf.
De woning beschikt over een houten berging in de achtertuin en een buitenkraan in de achtergevel; handig tijdens het tuinieren.

Comfortabel, gezond en betaalbaar wonen

De woningen van Bergh&Boszicht fase 2 worden met veel aandacht voor energie, comfort en leefklimaat gebouwd en hebben dan ook een energielabel A!
Dat komt onder meer door de goede isolatie van de gevel, het dak en de vloeren en het drielaags glas in de gevelkozijnen. Al deze eigenschappen dragen bij aan een hoog comfort, een gezond leefklimaat en… leveren jou natuurlijk een flinke besparing op je energierekening op!

De gevelkozijnen worden voorzien van zelfregulerende ventilatieroosters, waardoor verse buitenlucht gedoseerd je woning instroomt. In de woning wordt de lucht via een mechanische afzuiging weer afgevoerd.
Verder worden de woningen van de tweede fase van Bergh&Boszicht niet aangesloten op het gasnetwerk en verwarmd door middel van een lucht-waterwarmtepomp. De woning beschikt over vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De binnen-unit van deze installatie bevindt zich op de zolderverdieping, samen met het boilervat dat standaard is uitgevoerd met een inhoud van 180 liter.

Energiehuishouding

Om te voorzien in een deel van de benodigde energie zijn is iedere woning in Bergh&Boszicht fase 2 standaard voorzien van zes PV-panelen.

Heb je interesse in deze woning?
In de prijslijst hieronder zie je alle beschikbare woningen binnen deze woningvariant, inclusief informatie over de kaveloppervlakte, v.o.n.-prijs en verkoopstatus per bouwnummer. Kies jouw favoriete woning en ontdek op Mijn Homestudios alle mogelijkheden om van dit huis een thuis te maken.

Bouwnr.

Kavelopp.

Prijs

Status

16 - Dks

235 m²

-

Verkocht

17 - Dk

199 m²

-

Verkocht

18 - Dks

206 m²

-

Verkocht

19 - Dk

211 m²

-

Verkocht

20 - Dks

218 m²

-

Verkocht

21 - Dk

279 m²

-

Verkocht