Wonen in De Weef

Project De Weef bestaat uit circa 65 duurzame koopappartementen, verdeeld over drie gebouwen, gelegen in het Burgemeester Geukerspark.

Groen en stads wonen

Het Burgemeester Geukerspark ligt in het centrum van Helmond en vormt een belangrijke schakel met de stad. Het centrum van Helmond staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, mooie tentoonstellingen en bijzondere monumenten. Ook op cultureel vlak zit je goed met bijvoorbeeld Theater Speelhuis; de prachtige, monumentale kerk die is verbouwd tot dé culturele hotspot van de stad - waarbij veel oude details intact zijn gelaten. Volgens locals de must-see van Helmond. Ook zijn er tal van leuke terrasjes; doordat De Weef op loopafstand van het centrum wordt gerealiseerd sta je straks binnen enkele minuten midden in de gezelligheid!

Wonen in de Weef

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je hieronder aan als geïnteresseerde voor De Weef en ontvang het laatste nieuws als eerste!

Blijf op de hoogte

Op dit moment is de ontwikkeling van dit project nog in de voorbereidende fase, maar we houden je graag op de hoogte. Meld je aan als geïnteresseerde en ontvang het laatste nieuws over De Weef als eerste! Klik op dit veld om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.