Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het appartement dat je gekocht hebt een echt thuis. Waar je (met je partner of gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Deel daarom met de beschikbare opties voor jouw appartement je toekomstige thuis in op een manier die het beste past bij jouw specifieke woonwensen. Wellicht behoort een (werk)kamer ensuite of een grote master bedroom met luxe inloopkast tot de mogelijkheden voor jouw appartement? De keuze is aan jou.

Kiezen? Een koud kunstje

De keuzes die je kunt maken voor je toekomstige thuis hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios voor De Weef, ontdek je binnenkort de mogelijkheden van jouw appartement. We verwelkomen je straks graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, een kookdemo en de beste begeleiding. Onder één dak! Bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door je woonadviseur en de keukenspecialist.

Bundel woonwensen in woonontwerpen

Nieuwsgierig geworden naar hoe je thuis er straks uit kan zien? Binnenkort kun je terecht op Mijn Homestudios voor De Weef om je woonwensen te verwerken in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van de woonwensen voor jouw appartement. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’

Meer informatie

Wil je meer informatie over de appartementen en de mogelijkheden voor bijvoorbeeld Sanitair en Tegelwerk? Je leest het op de verkoopsite. Daar vind je ook alle beschikbare verkoopdocumentatie.

Naar Mijn Homestudios