Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis. Waar je (met je gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom uit de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw specifieke woonwensen. De keuze is aan jou.

Deels of helemaal woonklaar
Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte binnendeuren, vloeren en wanden behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke Woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje
Er is flink wat moois te kiezen voor je huis en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios voor 't Hart van Het Carré, ontdek je na aankoop alle mogelijkheden van jouw bouwnummer. Ook verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Bundel woonwensen in woonontwerpen
Nieuwsgierig geworden naar hoe je thuis er straks uit kan zien? Vanaf de aankoop van jouw woning kun je terecht op Mijn Homestudios voor 't Hart van Het Carré om je woonwensen te verwerken in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van je woonwensen en kies je bewust voor de woning die het beste bij je past. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: "Kijk, dit is mijn thuis!"