Mijn Homestudios voor Hoef en Haag, Het Dorpshart - fase 3a

Veel keuzemogelijkheden: maak van je huis een thuis

Welkom op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag, Het Dorpshart - fase 3a

Homestudios is er speciaal om jou te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar je nieuwe thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het moment dat jij je nieuwe woning hebt gekocht tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: "Dit is mijn thuis!"

Op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag, Het Dorpshart - fase 3a ontdek je alle mogelijkheden om van je nieuwe huis ook echt een thuis te maken. Dat doe je door woonontwerpen te maken voor jouw bouwnummer; kies de ruimtevergrotende opties die bij je woonwensen passen en ontdek de unieke mogelijkheid om (delen van) je woning volledig woonklaar te laten opleveren. Overigens krijg je met woonontwerpen ook inzicht in andere losse opties, zoals dakramen en wandcontactdozen.

Hoog tijd om te starten met het bundelen van jouw persoonlijke woonwensen in woonontwerpen. Zo krijg je inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten, en bereid je jezelf optimaal voor op je eerste bezoek aan het Homestudios experience center. Veel plezier onderweg naar je nieuwe thuis!

Naar Mijn Homestudios