Mijn Homestudios voor Koningskwartier

Maak van je huis een thuis met Homestudios

Welkom op Mijn Homestudios voor Koningskwartier fase 5

Homestudios is er speciaal om jou te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar je nieuwe thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het moment dat jij je nieuwe woning hebt gekocht tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: "Dit is mijn thuis!"

Op Mijn Homestudios voor Koningskwartier fase 5 ontdek je alle mogelijkheden om van je nieuwe huis ook echt een thuis te maken. Dat doe je door woonontwerpen te maken voor jouw favoriete bouwnummer(s); met behulp van de voor deze woning beschikbare opties deel de verdiepingen in op een manier die het beste past bij jouw manier van leven. Overigens krijg je met woonontwerpen ook inzicht in andere losse opties, zoals led-inbouwspots en wandcontactdozen.

Hoog tijd om te starten met het bundelen van jouw persoonlijke woonwensen in woonontwerpen. Zo krijg je inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten, en bereid je jezelf optimaal voor op je bezoek aan het Homestudios experience center. Veel plezier onderweg naar je nieuwe thuis!

Naar Mijn Homestudios