Even vooruitkijken…

11 jun 2019
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Na een succesvolle verkoop van de 22 appartementen van De Lelie, zijn alle toekomstige bewoners op dit moment druk bezig met het maken van keuzes voor hun nieuwe thuis. Hoewel de meesten van jullie waarschijnlijk met grote regelmaat contact hebben met Homestudios, is het toch hoog tijd voor een projectupdate. Graag kijken we samen met jullie even vooruit.

De volgende stappen liggen inmiddels alweer in de nabije toekomst. Om te beginnen zijn alle woningen inmiddels verkocht onder voorbehoud. Terwijl het koperskeuzetraject bij Homestudios vordert, is het team van ontwikkelaars en bouwers van BAM Wonen achter de schermen druk bezig met het voorbereiden van het project.

Het verkrijgen van de omgevingsvergunning is al in een vergevorderd stadium. De verwachting is dat deze vergunning eind juni wordt verleend. Vanaf dat moment start de bezwaartermijn van zes weken en aan het einde van deze termijn is de vergunning normaal gesproken onherroepelijk. Wanneer dat het geval is, duurt het niet lang meer voordat BAM Wonen de hoera-brief kan versturen; altijd een mooi moment! De notaris zal binnen afzienbare tijd contact opnemen om een afspraak in te plannen voor het transport van de grond.

Over mooie momenten gesproken: onder voorwaarde dat één en ander volgens verwachting verloopt, durven we ook al voorzichtig vooruit te kijken naar de start bouw. Voorlopig staat die – onder voorbehoud – gepland voor het derde kwartaal van dit jaar! Wanneer er weer nieuws is, brengen we jullie daar via een nieuwe projectupdate van op de hoogte.