Tijdens de verkoopmanifestatie stond het gehele verkoopteam klaar om de vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Heb jij al ingeschreven op jouw favoriete bouwnummer(s)?

10 jan 2019
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Ben je geïnteresseerd in één van de koopappartementen van de Lelie? Wacht dan niet te lang, want de inschrijfperiode sluit dinsdag 15 januari.

Dinsdag 8 januari werd de verkoopmanifestatie voor de Lelie druk bezocht, waarbij de interesse voor alle type appartementen groot bleek. Inmiddels hebben we tientallen inschrijvingen mogen ontvangen.

Heb je jouw favoriete woning gevonden, maar heb je nog vragen? Op de  pagina 'Contact' vind je de gegevens van Janneke Wenting van Hans Janssen Garantiemakelaars. Zij staat met haar collega's klaar om al je vragen over het project te beantwoorden.

Geen vragen meer en klaar om in te schrijven op jouw favoriete appartement(en)? Via de homepage kun je eenvoudig een inschrijfformulier aanvragen. Vul je gegevens in, dan sturen wij je direct een e-mail met een link om het inschrijfformulier te downloaden. Om in te schrijven op jouw favoriete woning vul je het inschrijfformulier volledig in en lever je deze uiterlijk dinsdag 15 januari in op het kantoor van Hans Janssen Garantiemakelaars (of e-mail het formulier naar nieuwbouw@hansjanssen.nl).