Met Homestudios kun je thuiskomen

18 sep 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Een nieuw huis kopen, begint met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat natuurlijk over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van je nieuwbouwappartement krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. En daar gaan we je met Homestudios bij helpen. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt onderweg naar je nieuwe thuis, handige online middelen, de juiste specialisten en het inspirerende Homestudios experience center om van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis te maken. En natuurlijk met volop mogelijkheden om je nieuwe huis aan te laten sluiten bij je persoonlijke woonwensen.

Dat begint al bij de indeling. Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Door persoonlijke keuzes te maken creëer je zelf een omgeving waarin je heerlijk (met je partner of gezin) kunt ontspannen en genieten.

Deels of helemaal woonklaar
Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte binnendeuren, vloeren en wanden behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje
Er is heel wat moois te kiezen, en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios ontdek je straks alle mogelijkheden van je favoriete bouwnummers. Na aankoop van je woning verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Een kennisstudio vol informatie om je te helpen om bewuste keuzes te maken, elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen ter inspiratie, een kookstudio om keukenapparatuur uit te proberen, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En bij elke stap word je met raad en daad bijgestaan door de juiste specialisten.

Houd deze website in de gaten; straks kun je vanaf deze website terecht op Mijn Homestudios voor De Lelie om je woonwensen te verwerken in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van je woonwensen en kies je bewust voor de woning die het beste bij je past. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: "Kijk, dit is mijn thuis!"