Wonen in het groen van stadspark Malderborgh

De oudste stad van Nederland, Nijmegen, krijgt er een nieuw appartementen gebouw bij. Met haar 22 koopappartementen is de Lelie het laatste van de acht gebouwen in Park Malderborgh; een prachtig nieuw stadspark in het zuiden van de eeuwenoude stad.

Overzichtskaart van de verdiepingen van de Lelie.


De Lelie ligt in het groene Park Malderborgh

Als bewoner van de Lelie ben je altijd van harte welkom in restaurant 'Bij de Buren' in  'de Zonnebaars'; een van de andere gebouwen van Park Malderborgh. Daar heb je altijd aanspraak tijdens een hapje en een drankje in het restaurant of tijdens een van de vele activiteiten die daar georganiseerd worden zoals biljartavonden, de filmclub, schilderworkshops, een Indische avond en een fotoclub.

Bovendien vind je op het park een fysiopraktijk, een winkeltje en alle zorg bij de hand zoals huisartsen, zorggroep ZZG, dagbehandelingen, een psycholoog en een logopedist. Zo geniet je optimaal van jouw nieuwe thuis in Nijmegen.

Impressie van Park Malderborgh

Rolstoeltoegankelijkheid

Het gebouw is geschikt voor rolstoelgebruikers:
Parkeergarage is met lift te bereiken
Penthouse heeft een extra brede parkeerplaats van 3,30 meter breed (3,00 meter tussen de kolommen)
Entree is bereikbaar middels hellingbaan, maximale helling conform eisen
Lift is geschikt voor rolstoelgebruik, spiegel in lift aanwezig
Deurbreedtes in de woningen zijn voldoende
Hoogteverschil naar het terras is minimaal

Meer weten? Ontdek alle kenmerken en prijzen van de woningen op de pagina 'woningen' en maak alvast een woonontwerp van jouw favoriete bouwnummer op Mijn Homestudios voor de Lelie. Dan zie je in een oogopslag welke opties er mogelijk zijn en welke kosten er verbonden zijn aan het creëren van jouw ideale thuis in Nijmegen.