Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis. Waar je (met je gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Deel daarom met de beschikbare opties voor jouw woning eerst de verdiepingen in op een manier die het beste past bij jouw specifieke woonwensen. Wellicht behoort een uitbouw, een grote master bedroom of een zolder met dakkapel tot de mogelijkheden voor jouw woning? De keuze is aan jou.

Kiezen? Een koud kunstje
De keuzes die je kunt maken voor je huis hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios voor Park Centraal fase 5, ontdek je na aankoop de mogelijkheden van jouw bouwnummer. Ook verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, een kookworkshop en de beste begeleiding. Onder één dak! Bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door je woonadviseur en de keukenspecialist.

Bundel woonwensen in woonontwerpen
Nieuwsgierig geworden naar hoe je thuis er straks uit kan zien? Vanaf de aankoop van jouw woning kun je terecht op Mijn Homestudios voor Park Centraal fase 5 om je woonwensen te verwerken in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van de woonwensen voor jouw woning en kies je bewust voor de woning die het beste bij je past. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’

Start nu met je eerste woonontwerp!