Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis. Waar je (met je gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom per verdieping de opties die het beste aansluiten bij je specifieke woonwensen. Een uitbouw, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? De keuze is aan jou.

Deels of helemaal woonklaar

Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning woonklaar laten opleveren. In het Homestudios experience center heb je straks alle vrijheid om een keuken samen te stellen aan de hand van jouw wensen, budget en persoonlijke woonstijl. Verder kun je het sanitair, tegelwerk, binnendeuren én deurbeslag in je woning aanpassen met behulp van de beschikbare upgrademogelijkheden. Ook kun je de vloeren, wanden en trappen af laten werken naar jouw persoonlijke woonstijl. En niet onbelangrijk; alles is helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje

Er is flink wat moois te kiezen voor je huis en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios voor Parkrijk De Lanen fase 2, ontdek je de mogelijkheden van jouw bouwnummer. Ook verwelkomen we je na aankoop graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, een kookworkshop en de beste begeleiding. Onder één dak! En bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Bundel woonwensen in woonontwerpen

Nieuwsgierig geworden naar hoe je thuis er straks uit kan zien? Vanaf de start verkoop kun je terecht op Mijn Homestudios voor Parkrijk De Lanen fase 2 om je woonwensen te verwerken in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van je woonwensen en kies je bewust voor de woning die het beste bij je past. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’

Start nu met je eerste woonontwerp!