De eerste woningen van De Zouterij zijn opgeleverd

12 feb 2020| Door Team Homestudios
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Het nieuwe jaar begint goed voor de (toekomstig) bewoners van het karakteristieke project De Zouterij - fase 2 op het ENKA terrein in Ede: de eerste woningen aan de sfeervolle Enkalaan zijn namelijk opgeleverd. De 38 rijk gedetailleerde (grondgebonden) woningen bevatten stuk voor stuk elementen die verwijzen naar het industriële verleden van het terrein, waar ooit de oude ENKA-fabriek stond.

De bewoners konden zich thuis goed voorbereiden op de oplevering met behulp van alle beschikbare informatie op de Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Want een goede voorbereiding is het halve werk!

De puntjes op de i(nterieur)

Ook na oplevering staat Homestudios voor de kersverse bewoners klaar met nuttige informatie over onderhoud en tips & tricks voor wie nog gaat klussen. Bovendien hebben alle bewoners exclusief toegang tot de Homestudios webshop; handig voor wanneer het nieuwe interieur nog wat aanvulling kan gebruiken.

Over de locatie

De sfeervolle woningen (verdeeld over vier blokken) bevinden zich op een historische locatie, waar voorheen de ENKA-fabriek gevestigd was. In deze fabriek werden kunstvezels vervaardigd, onder andere voor zemen. Rond 1928 was de ENKA-fabriek zelfs de grootste fabriek van Nederland. De monumentale gebouwen geven de buurt een uniek karakter; de oude kantine, de Westhal en de oude schoorsteen... aan bijzondere buren geen gebrek! En het is hier niet alleen prachtig wonen: de oude fabriekspanden krijgen een nieuwe bestemming. Met onder meer een school, gymzaal en een restaurant op loopafstand is dit straks een fijne omgeving voor jong en oud.

Benieuwd naar onze andere projecten? Kijk hier voor het volledige projectoverzicht.

Team Homestudios

Op welk punt jij ook bent in jouw woonreis: wij zorgen er voor dat je online op Mijn Homestudios altijd volop informatie en inspiratie krijgt!