Een persoonlijk thuis, woonklaar in een paar slimme stappen

27 aug 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Van je nieuwe huis een thuis maken; met woonklaar van Homestudios voeg je de daad bij het woord. Vier belangrijke onderdelen van je huis kun je volledig afgewerkt laten opleveren. Een keuken, badkamer en toilet, binnendeuren en volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen; helemaal naar je persoonlijke smaak, functionele wensen en budget.

“We hebben wonend Nederland jaren geleden al kennis laten maken met de voordelen van woonklaar”, vertelt Victor Meuwissen, head of interior design bij Homestudios. “We hebben veel tevreden woonklaar kopers gehad en hebben veel mogen leren van hun wensen en ervaringen. Met Homestudios maken we persoonlijk woonklaar wonen nu echt bereikbaar voor iedereen!”

Creëer je persoonlijke woonstijl

Victor vertelt: “Duizend mensen, duizend verschillende smaken. Daarom kun je als kersverse woningbezitter in het Homestudios experience center persoonlijke keuzes maken uit een rijk assortiment van kleuren, materialen en apparatuur van onze partners.” Met die enorme keuzevrijheid ligt keuzestress op de loer. “En dat willen we nou juist voorkomen! Om je te inspireren bij je keuzes hebben we daarom vijf populaire woonstijlen samengesteld: Landelijk&Sereen, Scandinavisch&Licht, Stoer&Industrieel, Strak&Stijlvol en Kleur&Rijk. En natuurlijk staan onze woonadviseurs in het experience center klaar om je te helpen bij het creëren van je persoonlijke woonstijl.”

Voor ieder budget

Net als bij de expressie van jouw persoonlijke stijl, heb je ook volledige controle over het budget dat je voor de afwerking van je woning reserveert, vervolgt Victor. “Een eersteklas keuken met chefwaardige apparatuur, of een vloer met visgraatpatroon in de woonkamer; je bent vrij om zelf accenten te leggen met betrekking tot comfort- en kwaliteitsniveau van de verschillende onderdelen. En wát je woonklaar laat opleveren, is ook aan jou. Wanden, vloeren en trappen al bij oplevering afgewerkt en de keuken zelf uitzoeken bij een andere showroom? Alles is mogelijk, en zo wordt persoonlijk wonen betaalbaar en dus écht bereikbaar voor iedereen.”

Geen aannemer maar een verhuizer!

Door de jaren heen is één ding onveranderd gebleven, vertelt Victor. “De enthousiaste reacties van kopers die op dag van de oplevering van hun woning direct kunnen beginnen met verhuizen. Stel je eens voor: geen busje van de aannemer op de stoep, maar een verhuiswagen, vol met je eigen spulletjes! Dat is de absolute meerwaarde van woonklaar wonen.”

Woonontwerpen

Op Mijn Homestudios doe je ideeën op en zie je de woonklaar mogelijkheden en bijbehorende kosten voor je favoriete bouwnummers. Met woonontwerpen bereid je jezelf bovendien perfect voor op het eerste bezoek aan het Homestudios experience center. Zo kun je je eigen, persoonlijke thuis creëren.