Homestudios
Foto's door Sjoerd van der Hucht voor DST

Homestudios kijkt terug op geslaagde inspiratiedagen

16 nov 2020
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Ondanks alle beperkingen als gevolg van Covid-19 was het de afgelopen periode gelukkig toch mogelijk om toekomstig bewoners van diverse nieuwbouwprojecten te ontvangen voor de Homestudios Inspiratiedagen in het Homestudios experience center. Zoals de titel al doet vermoeden, vormt de Homestudios Inspiratiedag voor toekomstig bewoners van een nieuwbouwwoning een rijke bron van kennis en inspiratie.

Het concept van de Homestudios Inspiratiedag is eenvoudig: kopers die al een bezoek aan het Homestudios experience center hebben gebracht en tijdens dat bezoek hebben gesproken met de woonadviseur en keukenspecialist, kunnen nog een keertje rondkijken om in alle rust ideeën op te doen voor hun toekomstige thuis. Anderen komen voor de eerste keer ter voorbereiding op hun gesprek en kijken hun ogen uit. Uiteraard is rekening gehouden met alle maatregelen en adviezen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Denk hierbij aan 1,5 meter afstand, mondkapjes die bij binnenkomst beschikbaar worden gesteld en kleine groepen in specifieke tijdslots.

Masterclass wand-, vloer- en trapafwerking

Kopers krijgen tijdens het bezoek onder andere een ‘masterclass wand-, vloer- en trapafwerking’ in de kennisstudio. Tijdens deze masterclass ontdekken ze meer over de unieke mogelijkheid om bij Homestudios te kiezen voor volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen: woonklaar op het moment waarop de sleutel aan kersverse huiseigenaren wordt overhandigd! Bepakt met de opgedane kennis kunnen zij op eigen gelegenheid inspiratie opdoen in de 11 Inspiratiewoningen. Vervolgens kunnen zij onder begeleiding van de woonadviseurs en een Interieur Design specialist een persoonlijke wand-, vloer-, trapcombinatie maken in de Creatiestudio. De offertes worden realtime uitgewerkt en online gezet op de eigen Mijn Homestudios omgeving, waardoor bij thuiskomst alle documenten nog eens rustig doorgenomen kunnen worden.

Nieuwe inspiratiedag in november!

Ook in november staat er een inspiratiesessie op het programma. Toekomstig bewoners van geselecteerde projecten zijn inmiddels uitgenodigd voor deze dag vol inspiratie in het Homestudios experience center. We zijn blij dat we ondanks alle maatregelen, de kopers toch de kennis en ervaring kunnen geven die ze van ons mogen verwachten.