How to: keuzestress voorkomen

27 aug 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Een open deur, maar daarom niet minder waar: de aankoop van een woning is één van de belangrijkste aankopen van je leven. Daarom is het zo belangrijk dat je nieuwe huis straks snel aanvoelt als thuis. Direct vanaf de oplevering, maar zeker ook in de jaren daarna! De keuzes die je de komende tijd gaat maken, vergen soms dan ook een vooruitziende blik. Of specialistische kennis. Reden om te stressen? Welnee! In dit stappenplan beschrijven we hoe we je gaan ondersteunen tijdens jouw reis naar een nieuw thuis.

Stap 1 – ontdek de mogelijkheden van jouw favoriete woningen online
Een goede plaats om te beginnen is online, op Mijn Homestudios voor jouw project. Daar ontdek je wat er allemaal mogelijk is voor je favoriete bouwnummers. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past. Op jouw persoonlijke mijn Homestudios omgeving vind je bovendien informatie en inspiratie die goed van pas komen wanneer je een woning gaat kopen.

Stap 2 – maak kennis met de woonadviseur

Wanneer je – eindelijk! – je handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt Homestudios contact met je op. Afhankelijk van de aard van het project is er een aantal mogelijkheden; je wordt uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst voor kopers, óf de woonadviseur neemt direct contact met je op om een afspraak te maken voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Hier helpt de woonadviseur je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor jouw bouwnummer. Met andere woorden; de woonadviseur helpt je om van je nieuwe huis een thuis te maken!

Stap 3 - leer, geniet en creëer in het Homestudios experience center

We zouden bijna de plaats vergeten waar de woonadviseur je ontvangt… Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van bewuste keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes met de woonadviseur bespreekt. Na een bezoek aan het Homestudios experience center ben je een flinke stap dichter bij je nieuwe thuis.

Stap 4 – houd alles in de hand

De keuzes die je maakt in het Homestudios experience center, vind je online terug op Mijn Homestudios voor het project. Daar zie je de actuele status van je orders en hoe veel tijd je nog hebt om bepaalde keuzes te maken. Toch nog een vraagje als je weer thuis bent? Op Mijn Homestudios neem je makkelijk en snel contact op met de woonadviseur en heb je binnen een mum van tijd antwoord. De woonadviseur kan zelfs acties toevoegen aan je persoonlijke planning op Mijn Homestudios. Handig; zo weet je zeker dat je geen stap mist.

Stap 5 - en verder… genieten van je nieuwe thuis

Je merkt het; we gaan er alles aan doen om je bij te staan tot dat moment waarop je heerlijk op de bank kunt neerploffen. Maar laten we nog niet te ver vooruit kijken, maar beginnen bij het begin. Tijd om je eerste woonontwerp te gaan maken. Veel plezier!