How to: keuzestress voorkomen

27 aug 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Een open deur, maar daarom niet minder waar: de aankoop van een woning is één van de belangrijkste aankopen van je leven. Daarom is het zo belangrijk dat een nieuw huis snel aanvoelt als thuis. Direct vanaf de oplevering, maar zeker ook in de jaren daarna! De keuzes die gemaakt moeten worden om dit te realiseren, vergen soms dan ook een vooruitziende blik. Of specialistische kennis. Reden om te stressen? Welnee! We hebben een stappenplan beschreven hoe we ondersteuning geven tijdens de reis naar een nieuw thuis.

Stap 1 – ontdek de mogelijkheden van jouw favoriete woningen online

Op Mijn Homestudios ontdek je wat er allemaal mogelijk is per bouwnummer. Zo krijg je snel inzicht in mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past. Op de persoonlijke Mijn Homestudios omgeving is er voldoende informatie en inspiratie te vinden die goed van pas komen wanneer je een woning gaat kopen.

Stap 2 – maak kennis met de woonadviseur

Wanneer de handtekening is gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor een eerste bezoek aan het Homestudios experience center. In de gesprekken die je daar met je woonadviseur voert, helpt hij of zij je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden. Welke indelingsvarianten passen het beste bij je manier van leven? Wil je (delen van) jouw woning woonklaar laten opleveren? De woonadviseur helpt om van ieders nieuwe huis een thuis te maken!

Stap 3 - leer, geniet en creëer in het Homestudios experience center

We zouden bijna de plaats vergeten waar de woonadviseur je ontvangt… Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak iedereen graag tijd vrij. Een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van bewuste keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar de keuzes met de woonadviseur worden besproken. Elk bezoek aan het experience center is een stap dichter bij een nieuw thuis.

Stap 4 – houd alles in de hand

De keuzes die je maakt in het Homestudios experience center, vind je terug op Mijn Homestudios. De actuele statussen van orders en hoe veel tijd je nog hebt om bepaalde keuzes te maken zijn daar terug te vinden. Toch nog een vraagje als je weer thuis bent? Op Mijn Homestudios kun je makkelijk en snel contact opnemen met de woonadviseur en heb je binnen een mum van tijd antwoord. De woonadviseur kan zelfs acties toevoegen aan persoonlijke planningen. Handig; zo weet je zeker dat je geen stap mist.

Stap 5 en verder… genieten van je nieuwe thuis

Je merkt het; we doen er alles aan om je bij te staan tot dat moment waarop je heerlijk op de bank kunt neerploffen in je nieuwe thuis!