Je woning ingedeeld zoals jij dat wilt!

27 aug 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Wat betekent ‘thuis’ voor jou? Is dat urenlang kokkerellen en uitgebreid eten met vrienden? Op de bank ‘proberen’ een tijdschrift te lezen terwijl de kinderen in de speelhoek spelen? Of de rust en ontspanning van een warm bad na een dag hard werken? De beleving van thuis is voor iedereen anders en het is dan ook niet meer dan logisch dat je je nieuwe huis inricht en indeelt op een manier die past bij jouw manier van leven. Hoe? Door de dingen die je het liefste doet de beste plaats in je woning te geven.

Met de bij Homestudios beschikbare indelingsvarianten breng je dit principe eenvoudig in de praktijk. Per verdieping kies je voor een indelingsvariant die past bij de dingen die je het liefst of het meest op die verdieping doet. Leven, praten, spelen, opbergen, genieten, rusten; met de indelingsvarianten Living, Culinair, Praktisch, Hotelsuite en Wellness zijn er legio mogelijkheden voor iedere verdieping.

Form Follows Function

Voor het kiezen van de juiste indelingsvariant kun je ook functies combineren. Zo kun je de woonkamer bijvoorbeeld verdelen in twee zones: één voor de tv/zitkamer en één voor een knus speelhoekje voor de kinderen, een werkplek of minibibliotheek. Of zet een grote buffetkast in je eetgedeelte; achter het glaswerk zet je je mooiste servies en in de kastjes eronder de knutselspullen. Zo transformeer je de eettafel eenvoudig van praktische DIY-spot naar dinnerparty ready.
Door slim in te delen, in te richten en te combineren zorg je ervoor dat je woning elke dag past bij hoe jij elke dag leeft. Form Follows Function wordt dat in de wereld van de interieur design genoemd.

Mijn Homestudios

Op Mijn Homestudios ga je aan de slag met jouw ideale indeling. Geïnteresseerden en kopers ontdekken op Mijn Homestudios welke indelingsvarianten mogelijk zijn voor jouw favoriete woning. Hier bekijk en vergelijk je de verschillende plattegronden en ontwerp je zelf de woning die past bij de behoeftes van jou (en je partner of gezin). Zo krijg je snel inzicht in alle mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.