Je woning ingedeeld zoals jij dat wilt!

27 aug 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Wat betekent ‘thuis’ voor jou? Is dat urenlang kokkerellen en uitgebreid eten met vrienden? Op de bank ‘proberen’ een tijdschrift te lezen terwijl de kinderen in de speelhoek spelen? Of de rust en ontspanning van een warm bad na een dag hard werken? De beleving van thuis is voor iedereen anders en het is dan ook niet meer dan logisch dat je je nieuwe huis inricht en indeelt op een manier die past bij jouw manier van leven. Hoe? Door de dingen die je het liefste doet de beste plaats in je woning te geven.

Met de bij Homestudios beschikbare opties voor de indeling van jouw woning, breng je dit principe eenvoudig in de praktijk. Per verdieping kies je voor beschikbare opties die ruimte geven aan de dingen die je het liefst of het meest op die verdieping doet. Leven, praten, spelen, opbergen, genieten, rusten; met opties als een uitbouw, het samenvoegen van slaapkamers of een dakkapel tot je beschikking leg je zelf de accenten die het beste passen bij jouw manier van leven.

Form Follows Function

Handige tip; probeer wanneer je nadenkt over het indelen van de woning combinaties te maken van je favoriete functies. Wanneer je kiest voor een uitbouw van 2,4 meter heb je misschien wel alle ruimte voor een grote buffetkast in je eetgedeelte; achter het glaswerk zet je je mooiste servies en in de kastjes eronder de knutselspullen. Zo transformeer je de eettafel eenvoudig van praktische DIY-spot naar dinnerparty ready. Maar misschien heb je die grote uitbouw helemaal niet nodig en heb je met een uitbouw van 1,2 meter precies genoeg ruimte om de woonkamer te verdelen in twee zones: één voor de tv/zitkamer en één voor een knus speelhoekje voor de kinderen, een werkplek of minibibliotheek.

Door slim in te delen, in te richten en te combineren zorg je ervoor dat je woning elke dag past bij hoe jij elke dag leeft. Form Follows Function wordt dat in de wereld van de interieur design genoemd.

Aan de slag!

Tijd om aan de slag te gaan met jouw ideale indeling! Op Mijn Homestudios ontdek je alle mogelijkheden om de ruimte(s) in jouw favoriete woning aan te passen. Bekijk en vergelijk de verschillende opties om snel inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.