Met Homestudios kun je thuiskomen

27 aug 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Een nieuw thuis begint natuurlijk met jouw woning. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maken we van ieder huis een thuis. Waar je kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Dat begint al bij de indeling. Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Je kiest daarom per verdieping de indelingsvariant die het beste aansluit bij je specifieke woonwensen. Een uitbouw, extra kinderkamer, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? De keuze is aan jou.

Deels of helemaal woonklaar

Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte binnendeuren, wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij ieders persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje

Er is flink wat moois te kiezen voor je huis en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios ontdek je alle mogelijkheden van je favoriete bouwnummers. Na aankoop van je woning verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle productstalen en nog veel meer. Onder één dak! En bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Bundel woonwensen in woonontwerpen

Op Mijn Homestudios verwerken we ieders woonwensen in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van je woonwensen en kun je bewuste keuzes maken.  Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’