Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Jouw nieuwe huis moet straks zo snel mogelijk aanvoelen als thuis.

Daarom heeft BAM Homestudios in het leven geroepen. Met Homestudios willen we je helpen en inspireren om persoonlijk en met gemak van je nieuwe huis ook zo snel mogelijk een thuis te maken. Met begeleiding, informatie en inspiratie, maar ook met producten en bouwkundige mogelijkheden waarmee je jouw persoonlijke woonstijl in je nieuwe huis kunt verwerken.

Deel je woning in op een manier die bij je past

Dat begint al bij de indeling. Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Je kiest daarom per verdieping de indelingsvariant die het beste aansluit bij je specifieke woonwensen. Een uitbouw, extra kinderkamer, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? De keuze is aan jou.

Deels of helemaal woonklaar

Ook kun je bij Homestudios belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte binnendeuren, wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij ieders persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje

Er is flink wat moois te kiezen voor je huis en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios voor jouw project ontdek je alle mogelijkheden van je favoriete bouwnummers. Na aankoop van je woning verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle productstalen en nog veel meer. Onder één dak! En bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Bundel woonwensen in woonontwerpen

Voordat het zo ver is, is het eerst tijd om een project én natuurlijk een woning te kiezen die echt bij je past. Een goede plaats om daarmee te beginnen is de pagina Projecten. Wanneer je project hebt gekozen, kun je vervolgens op Mijn Homestudios voor dat project jouw woonwensen verwerken in woonontwerpen. Zo krijg je helder inzicht in de mogelijkheden en kosten van je woonwensen en kun je bewuste keuzes maken. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’