Heb jij al ingeschreven op jouw favoriete bouwnummer(s)?

17 sep 2018
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Ben je geïnteresseerd in één van de koopappartementen van de Stationstuin? Wacht dan niet te lang, want de inschrijfperiode sluit woensdag 19 september om 17.00 uur.

Heb je jouw favoriete woning gevonden, maar heb je nog vragen? Op de pagina Contact vind je de gegevens van Yvonne Overhand van Ooms Makelaars. Zij staat met haar collega's klaar om al je vragen over het project te beantwoorden.

Geen vragen meer en klaar om in te schrijven op jouw favoriete appartement(en)? Via de Homepage van stationstuin.nl kun je eenvoudig een inschrijfformulier aanvragen. Vul je gegevens in, dan sturen wij je direct een e-mail met een link om het inschrijfformulier te downloaden. Om in te schrijven op jouw favoriete woning vul je het inschrijfformulier volledig in en lever je deze vóór woensdag 19 september 17.00 uur in op het kantoor van Ooms Makelaars in Barendrecht (of e-mail het formulier naar barendrecht@ooms.com). Ooms Makelaars stuurt een bevestiging wanneer zij jouw inschrijving in goede orde ontvangen hebben.