Maak van je nieuwe huis een thuis

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis. Waar je (met je gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

en nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis. Waar je (met je gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Datgene wat je thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom eerst de indelingsvariant die het beste aansluit bij je specifieke woonwensen. Een grote master bedroom met inloopkast of meer ruimte voor je ideale keuken? De keuze is aan jou.

Deels of helemaal woonklaar
Ook kun je belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte binnendeuren, wanden en vloeren behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke Woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt overhandigd!

Kiezen? Een koud kunstje
Er is flink wat moois te kiezen voor je huis en die keuzes hoef je niet alleen te maken. Online, op Mijn Homestudios voor Stationstuin, ontdek je vanaf de start verkoop alvast alle mogelijkheden van je favoriete bouwnummers. Na aankoop van je woning verwelkomen we je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Ontwerp je ideale woning
Nieuwsgierig geworden naar hoe je thuis er straks uit kan zien? Ga dan naar de pagina woningen, kies jouw droomhuis en begin met ontwerpen! We geven je een helder inzicht in de mogelijkheden en kosten, zodat je goed bent voorbereid op de volgende stappen in jouw woonreis! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?