Welkom op Mijn Homestudios voor Wijdelande

Homestudios is er speciaal om jou te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar je nieuwe thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het moment dat jij je nieuwe woning hebt gekocht tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: "Dit is mijn thuis!"

Op Mijn Homestudios voor Wijdelande ontdek je alle mogelijkheden om van je nieuwe huis ook echt een thuis te maken. Dat doe je door woonontwerpen te maken voor jouw bouwnummer; ontdek onder meer de unieke mogelijkheid om (delen van) je woning volledig woonklaar te laten opleveren. Overigens krijg je met woonontwerpen ook inzicht in andere losse opties, zoals een uitbouw, dakramen en wandcontactdozen. Binnenkort bieden we je tevens de mogelijkheid om op Mijn Homestudios per verdieping voor een indelingsvariant te kiezen die bij jou en jouw manier van leven past.

Hoog tijd om te starten met het bundelen van jouw persoonlijke woonwensen in woonontwerpen. Zo krijg je inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten, en je bereidt jezelf optimaal voor op je eerste bezoek aan het Homestudios experience center. Veel plezier onderweg naar je nieuwe thuis!

Naar Mijn Homestudios