Kijk mee op de bouwplaats

8 jun 2020| Door Team Homestudios
Pintrest
Clipboard
Whatsapp

Ditmaal geen projectupdate in tekst, maar – speciaal voor jullie als toekomstige bewoners van Wijdelande – een heuse film! Met in de hoofdrol niemand minder dan woonadviseur Caroline en uitvoerder Joost.

Ondanks alle maatregelen rondom het coronavirus zijn de opleveringen in volle gang. Voor de toekomstig bewoners die nog héél even moeten wachten op de voorschouw en oplevering geeft Caroline in dit leuke filmpje een update over de voortgang van de werkzaamheden en een kleine sneak preview op wat er komen gaat. Bekijk het filmpje hier.

Lees meer over de voorschouw op Mijn Homestudios

Een goede voorbereiding is het halve werk! Want een goede controle tijdens de voorschouw staat namelijk garant voor minder punten bij de oplevering. In de vlog wordt gesproken over de zogeheten digitale voorschouw. Wie deze informatie nog eens rustig wil teruglezen, kan terecht op de pagina Oplevering (te vinden onder ‘Mijn Woning’) op Mijn Homestudios. Daar vind je niet alleen informatie over de (digitale) voorschouw, maar ook aandachtspunten en tips & tricks voor de daaropvolgende oplevering.

Wanneer de voorschouw of oplevering voor jouw toekomstige thuis is ingepland, ontvang je hiervoor een officiële uitnodiging van de woonadviseur. Je hoeft hiervoor dus niets te doen; zolang je geen uitnodiging ontvangt, is er nog geen datum bekend.

We wensen jullie voor nu veel kijkplezier toe en tot gauw!

Team Homestudios

Op welk punt jij ook bent in jouw woonreis: wij zorgen er voor dat je online op Mijn Homestudios altijd volop informatie en inspiratie krijgt!